VIP Brother 2018 стартира на 10 септември с короната на царица, готова

...
VIP Brother 2018 стартира на 10 септември с короната на царица, готова
Коментари Харесай

Кристина Патрашкова, Кали и Джуди Халваджиян със специална роля във ВИП Брадър 2018

VIP Brother 2018 започва на 10 септември с короната на кралица, подготвена да отбрани достойнството на нежния пол с всички сили и средства. Сезонът на женското царство ще има своите наложителни коментатори, които ще разискват протичащото се в Къщата в пламенни диспути, ще вършат прогнози и, несъмнено, ще симпатизират на едни участници и няма да харесват други, написа Блиц.

Журналистът Кристина Патрашкова, певицата Кали и продуцентът Джуди Халваджиян ще са измежду звездните коментатори на сезона. „ Темата, която са избрали продуцентите тази година, е в десетката! От нея могат да се извадят доста по-малки тематики, да се изследват настроения. Феминизмът! Дали пък в шоуто няма да влязат единствено дами?! Аз съм коментатор от първото издание на VIP Brother и считам, че на предаването не би трябвало да се гледа незадълбочено - това е огледало и микро модел на обществото ни. Винаги се пробвам от това, което виждаме на екран, да върша задълбочени разбори, да синтезирам процеси и в този смисъл ми е пъклен забавно. А тази година ще е по-интересно от всеки път ” - споделя Кристина Патрашкова.

„ Винаги съм намирала Big Brother за забавно предаване най-много поради народопсихологията. Предизвикателство е да коментираш това, което виждаш, знаейки че в действителност няма по какъв начин да видиш всичко, което се случва в Къщата - опитваш се да предвидиш какво ще се случи. Нямам самообладание да видя какво е подготвил Big Brother този сезон, още повече с тематиката за конфликта сред мъже и дами “ - допълва Кали.

“За мен женско царство е хубаво, само че понякога. Фен съм на шоуто и по тази причина одобрих да съм коментатор. Смятам, че мога да вадя положителните образци за феновете. Освен това ще съм в кухнята на предаването и ще мога от близко да черпя хрумвания за Бай Брадър “, завършва Джуди Халваджиян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР